Route streetparade Taptoe Alkmaar 2013

Morgen is het zover! De 30e editie van de Taptoe Alkmaar!
Dit jaar wordt er, net als vorig jaar, een route door de stad gelopen door de deelnemende jeugdkorpsen. Dat zijn dit jaar Jeugd D.A.P. uit Apeldoorn, Jeugd Kamper Trompetterkorps, Jeugd Rijnmondband uit Schiedam en het Junioren Trompetterkorps uit Alkmaar!

De route start vanaf het wijk- en ontmoetingscentrum de Eenhoon op het Verdronkennoord en de korpsen lopen de volgende route:

Zoutstraat, Laat, Koorstraat, Ritsevoort, bij molen van Piet lopen de korpsen terug over Ritsevoort, Vrouwenstraat in en pauze bij de “Vestibule”.

Na de pauze gaan de korpsen terug over het Ritsevoort, Koorstraat, Langestraat,3e rechts naar Payglop, einde rechts naar Laat; 2e rechts naar Schoutenstraat, 2e rechts Langestraat, einde links naar Mient en als eindpunt: het Waagplein!

Route streetparade 2013 Google Maps

Route streetparade 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De korpsen zijn rond 14:00 uur op het Waagplein en daar start rond diezelfde tijd de Music-4U Challenge, de grote GRATIS muziek-workshop voor kinderen van 8 t/m 12 jaar! Opgeven hiervoor kan nog via of kom om 13:45 uur naar het Waagplein!