Showband Jong DAP uit Apeldoorn komt naar Alkmaar!

showband jong dap apeldoornDeze sprankelende jeugdband zal in september een bezoek brengen aan Alkmaar tijdens de Jeugdtaptoe Alkmaar in het 3e weekend van september!

Showband Jong DAP is een sprankelende jeugdband die bestaat uit enthousiaste leden in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Showband Jong DAP speelt vrolijke en herkenbare muziek die goed in het gehoor ligt bij het publiek. De opzwepende muziek wordt versterkt door een wervelende show waar u zeker van zult genieten.

Vanaf oktober 2012 is de band druk bezig geweest met het instuderen van muziek en de aan de tijd aangepaste show met de titel ‘Clocks’. In deze show staat het thema ‘tijd’ centraal. Met muziek, dans en visuele effecten brengen deze jeugdige muzikanten een show waarmee zij u als publiek meenemen op een tijdreis. Terug in de tijd met de klanken van een nummer van poplegende Elvis en helemaal van deze tijd met nummers van Lady Gaga en Coldplay. Het besef van tijd zult u volledig vergeten tijdens de mooie ballad ‘Lost’. In het laatste nummer van de show is tijd voor een rockfeestje; Showband Jong DAP sluit af met ‘You give love a bad name’ van Bon Jovi.

Vanaf april wordt er naast de repetities veelvuldig opgetreden. Naast de show die o.a. tijdens de taptoes gebracht wordt, heeft Jong DAP ook een uitgebreid straatprogramma wat tijdens corso’s en optochten ten gehore wordt gebracht. Dit zullen zij ook laten zien tijdens de streetparade voorafgaand aan de Jeugdtaptoe Alkmaar.

Jong DAP laat zich graag zien in Apeldoorn en daar buiten op taptoes en in corso’s en optochten. Elk jaar gaat Jong DAP naar het Nationaal Jeugdfestival in Vlissingen om deel te nemen aan de Nationale Kampioenswedstrijden en dit doen zij zeker niet zonder succes! Dit is een jeugdband die u tijdens de Taptoe absoluut niet wilt missen, dus kom kijken op 21 september 2013 a.s.!